Op de fiets leuke prijsjes winnen!

DIEMEN – In sportcentrum F.B. Duran staat sinds een paar dagen een opvallende fiets. Buurtbewoners en bezoekers kunnen op de fiets een ‘rondje’ maken en zo ook een prijsje winnen.

Wethouder van sport Jeroen Klaasse klom als een van de eersten op de fiets en probeerde meteen een record te halen.

Voor iedereen
Bewegen is goed en zeker in dit jaargetijde is het wel zo lekker: een stukje fietsen zonder regenbuien of tegenwind. In het sportcentrum kan iedereen die dat wil dat het komende half jaar doen. Een abonnement voor deze training is niet nodig, een ritje op de fiets is gratis.

Prijzen
Via het scherm kun je je eigen verrichtingen volgen en vastleggen en de competitie aangaan met andere fietsers die de fiets gebruiken. Voor de snelste fietsers of de fietsers die het langst fietsen in een week zijn er leuke prijsjes te winnen, zoals een kaartje voor het zwembad.

Competitie
Alleen in sportcentrum Duran staat de fiets nu nog, maar het is de bedoeling dat deze fietsen ook op andere plekken in Diemen komen te staan. De leverancier van de fiets heeft in het zuiden van het land fietsen bij diverse bedrijven staan, waar collega’s onderlinge competities verrijden in de lunchpauzes.

    

Delen:

Volg Peerpep